Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, 2-1 τον Ρούβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Νίκο Αναστόπουλο να δίνει ευκαιρίες κυρίως σε παίκτες που δεν έχουν πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, αλλά και να τσεκάρει παίκτες από την Κ20 ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Ρούβα.

Ο ΟΦΗ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Χριστοδουλάκη άνοιξε το σκορ με τον Ζορμπά να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Καπουράνης.

Ο Ρούβας πραγματοποίησε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 15΄ με τον Αγριμάκη να διώχνει σωτήρια στο σουτ που επιχείρησε ο Χατζησάββας. Στο 25΄ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια όταν μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα του ΟΦΗ η μπάλα κόντραρε στον Κουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Με την σέντρα ο ΟΦΗ πήρε εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Νύκταρης με ωραίο διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-1.

Εξίσου λιγοστές φάσεις αλλά όχι και γκολ είχαμε στην επανάληψη. Με τον Νίκο Αναστόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες της Κ20 αλλά και σε όσους έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στο πρωτάθλημα ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο.

Στην πιο σημαντική φάση του ΟΦΗ στο δευτερο ημίχρονο ο Βαλεριάνος βρήκε ωραία τον Καπουράνη, αυτός έκανε το σουτ, ο Χριστοδουλάκης  όμως απομάκρυνε.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Μονιάκης σκόραρε με ωραίο σουτ όμως το γκολ του δεν μέτρησε καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Χατζηκοσμάς. Μπανούσης, Ζορμπάς, Νύκταρης, Ροβίθης, Καπουράνης

Αγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Φαζός, Βλαχάκης

Tο LIVE της αναμέτρησης 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook