ΟΣΚΑΡ ΑΤΥΧΙΑΣ ο Λάζαρος – τέλος για φέτος και εκτός για 6 με 7 μήνες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χαριτωνίδης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική και τα αποτελέσματα ήταν τα χειρότερα που μπορούσε να ακούσει ο 23χρονος στόπερ του ΟΦΗ: Χειρουργείο και τέλος για φέτος! Όσκαρ ατυχίας που χτύπησε στο ίδιο πόδι με αυτό που είχε χτυπήσει το 2011!

Ο αμυντικός του ΟΦΗ είχε τραυματιστεί σε μια προπόνηση όταν συγκρούστηκε με τον Αλέξη Περογαμβράκη και τότε υπήρχε η ελπίδα ότι θα γλύτωνε το νυστέρι! Ωστόσο, η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Αυτό θα γίνει με την έλευση του 2013 και θα υποβληθεί τότε σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την φετινή αγωνιστική περίοδο ενώ υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 7 μήνες!

Η ατυχία για τον Χαριτωνίδη είναι ακόμα μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι (!!) με αυτό που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα τον Φλεβάρη του 2011!

Τότε, είχε υποστεί ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να λείψει από ολόκληρη την σαιζόν 2011 – 2012!

Όπως είναι φυσιολογικό, αυτός ο τραυματισμός επηρέασε ψυχολογικά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ ωστόσο όλοι οι συμπαίκτες του βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν ψυχολογικά!

Και εμείς από το Gentikoule του ευχόμαστε ότι καλύτερο και γρήγορη επιστροφή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook