“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από σήμερα και κάθε μέρα, το Gentikoule θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

“Γλυκοκοιτάζει” Μάντζιο!
Στη λίστα της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκεται ένας -όχι και τόοο- παλιός γνώριμος που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μάντζιο. 0 έμπειρος φορ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Νίκος Αναστόπουλος και το πλέον σημαντικό, το τι μπορεί να προσφέρει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, έχει μείνει ελεύθερος από την Μπακού και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τον Μάντζιο από πλευράς διοίκησης του ΟΦΗ, ο πρώην στράικερ των Κρητικών δεν «έκλεισε» την πόρτα και όσο δεν «κλείνει» κάπου αλλού, οι Ηρακλειώτες έχουν τις… πιθανότητές τους.

Sportday

Toν ρίχνουν έξω
Τον ρίχνουν έξω Βραχνάς αποδεικνύεται για τον ΟΦΗ η κατακόρυφη πτώση των εισιτηρίων (διαρκείας και απλά) που έχουν ρίξει έξω τον προϋπολογισμό του συλλόγου και αποτελούν τροχοπέδη στα σχέδια της διοίκησης για να «κλείσει το άνοιγμα».

Εν αναμονή της ετήσιας απολογιστικής Γ.Σ. των μετόχων στις 30 ή 31 Δεκεμβρίου, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες προσδιορίζεται στα 10 εκατ. ευρώ ως «λογιστική» προσέγγιση και περίπου στα 6.5 εκατ. ευρώ ως «πραγματικό» χρέος. Εντονος προβληματισμός υπάρχει για τη χαμηλή προσέλευση του κόσμου (2.034 μ.ό εισιτηρίων). Από εκεί και πέρα η ομάδα θέλει την πρόκριση στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα για να κάνει καλές γιορτές αλλά και να ξεκουραστεί (τριήμερο ρεπό 23-25/12). Στην ΠΑΕ συζητούν με τον δικηγόρο.
Χάρη Γρηγορίου. ώστε να αναλάβει τη διαχείριση των προσφυγών.

ΦΩΣ

Κοντά σε Αποστολόπουλο, βλέπει και Γιάννου ο ΟΦΗ
Στον δρόμο που χάραξε ο Θανάσης Παπάζογλου είναι πολύ πιθανό, αν όχι δεδομένο, να βαδίσει τις επόμενες ημέρες και ο Αλέξης Αποστολόπουλος.

Ο νεαρός δεξιός αμυντικός του ΠΑΟΚ αποτελεί στόχο των ανθρώπων του ΟΦΗ για να ενισχυθεί η ομάδα του Ηρακλείου στη θέση αυτή, καθώς μετά τον τραυματισμό του Μπούρμπου έχει μείνει μόνο ο Ζαχαράκης σαν λύση. Οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων να είναι σε αρκετά καλό δρόμο και μάλιστα μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία, που όμως ακόμη δεν έχει επικυρωθεί στην πράξη. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον στον ΟΦΗ υπάρχει και για τον Απόστολο Γιάννου, πλην όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.
Όσον αφορά τα όσα ακούγονται για Ζαραδούκα και Τάτο, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ υπήρξε διάψευση. Οτιδήποτε μεταγραφικό, πάντως, θα αρχίσει να απασχολεί τους ανθρώπους του ΟΦΗ μετά τον αυριανό επαναληπτικό με τον Απόλλωνα.

Κατά τα άλλα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η επαφή του Μίρνες Σίσιτς με τη διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελε τον Σλοβένο να είναι με το ένα πόδι εκτός ΟΦΗ. Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά του παίκτη να έχει ρίξει… νερό στο κρασί της και δεν αποκλείεται να βρεθεί η απαιτούμενη λύση προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους ως το τέλος της χρονιάς. Αντίθετα, εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση με τον Βάντο, ο οποίος, τουλάχιστον για την ώρα, φαίνεται να έχει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στον ΟΦΗ, όμως και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Τέλος, και καθώς η ομάδα του Ηρακλείου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό στην Αθήνα με τον Απόλλωνα, νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν τέθηκε ο Χαριτωνίδης, καθώς στη μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός πλάνων μέχρι το καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook