Πήρε το βραβείο ο “Κούτσια”, στο… νήμα το έχασε ο Παπάζογλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα χέρια του Βασίλη Κουτσιανικούλη κατέληξε το βραβείο του Best Goal της 15ης αγωνιστικής ενώ για δεύτερη φορά την φετινή σαιζόν στάθηκε άτυχος ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο “Κούτσια” συγκέντρωσε το 74,79% των ψήφων, ένα νούμερο τεράστιο που αποδεικνύει και την καθολική αποδοχή των Ελλήνων φιλάθλων (και όχι μόνο του ΟΦΗ) με αποτέλεσμα η γκολάρα που πέτυχε κόντρα στον Φούλοπ να αναδειχθεί η καλύτερη της αγωνιστικής.

Αντιθέτως, ο Θανάσης Παπάζογλου βγήκε δεύτερος στην μάχη των MVP της αγωνιστικής καθώς για… ελάχιστες ψήφους δεν κέρδισε το βραβείο. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία: Ο επιθετικός του ΟΦΗ μέχρι και το βράδυ της Τρίτης προηγούνταν με τεράστια διαφορά που έφτασε μέχρι και το 40% ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ο Ιωάννου όχι μόνο τον έφτασε αλλά τον πέρασε κιόλας. 

Την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας, που ολοκληρώνεται στις 12.00, έγινε πραγματική “μάχη’ ανάμεσα στον Παπάζογλου και τον Ιωάννου με το βραβείο να καταλήγει τελικά στα χέρια του επιθετικού της Βέροιας. Ο Θανάσης Παπάζογλου συγκέντρωσε το 48,38% ενώ ο Ηλίας Ιωάννου αναδείχθηκε νικητής συγκεντρώνοντας το 49,49%. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook