“Σφραγίζει” το εισιτήριο για τους “16”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πρόκριση του στους “16” του κυπέλλου Ελλάδος θέλει να σφραγίσει ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Ριζούπολη τον Απόλλων Αθηνών (17:00 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) έχοντας και το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα.

Oι “ασπρόμαυροι” αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά το παιχνίδι κάτι που θέλουν να δείξουν και στο γήπεδο και να “καθαρίσουν” την πρόκριση.Τα παραδείγματα ομάδων της superleague που αποκλείστηκαν είναι ακόμα πρόσφατα και στον ΟΦΗ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υποπέσουν θύμα έκπληξης και στόχος είναι να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο 2012.

Τα προβλήματα τραυματισμών και σε συνδυασμό με τις απουσίες των Βερόν, Βάντο, στον ΟΦΗ έμειναν μόλις 19 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να μπουν όλοι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Στην αποστολή βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Νύκταρης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Ροβύθης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook