“Κλεισμένος” ο Αποστολόπουλος – προτεραιότητα στην απόκτηση δεξιού μπακ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Φουλάρουν» στον ΟΦΗ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αθηνών και ο 21χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στον δρόμο για το Ηράκλειο.

Όπως τονίζουν στην ομάδα, ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ θεωρείται “κλεισμένος” για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και απλώς απομένει το “οκ” του Γιώργου Δώνη για να έρθει στην Κρήτη. Το κακό με τον Αποστολόπουλο είναι ότι οι άλλοι δύο δεξιοί μπακ (Ετό, Κωνσταντινίδης) είναι τραυματίες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλος διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΗ που εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη που θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου δεν υπάρχει κανένας δεξιός μπακ μιας και οι Ζαχαράκης, Μπούρμπος είναι τραυματίες. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Κουρδάκης είναι στόπερ και όχι δεξί μπακ – παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του.

Η απόκτηση του δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΦΗ και το Νίκο Αναστόπουλο και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τότε η ομάδα θα πάει στην Ξάνθη με τον 21χρονο δεξιό μπακ στο ρόστερ της. 

Πάντως, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει στον ΠΑΟΚ με τους Ετό, Κωνσταντινίδη. Αν οι δύο ποδοσφαιριστές αποθεραπευτούν πλήρως, τότε η μετακίνηση του Αποστολόπουλου θα γίνει ακόμα πιο άμεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook