Σε πρώτο πλάνο ο Τάτος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος μέσος που θα αναχωρήσει από τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον ΟΦΗ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το γεγονός ότι ο διεθνής μέσος έχει γεννηθεί το 1989, κάνει ακόμα πιο εύκολα τα σχέδια των ανθρώπων του ΟΦΗ μιας και από το 2013 ως “μικροί” θεωρούνται εκείνοι που γεννήθηκαν αυτήν την χρονιά. Ο Τάτος θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό με τον ΟΦΗ να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Κατά συνέπεια, μειώνονται και οι εναλλακτικές λύσεις στην ποδοσφαιρική αγορά για τον ΟΦΗ που αναζητάει την ενίσχυση στο κέντρο του.

Ο Ανδρέας Τάτος είναι ο παίκτης που ψάχνουν στον ΟΦΗ καθώς θεωρούν ότι έχει την ποιότητα αλλά και τα προσόντα ώστε να δώσει περισσότερα στην μεσαία γραμμή αλλά και το… κάτι παραπάνω στα χαφ.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στο Ηράκλειο γνωρίζοντας ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα εν αντιθέσει με άλλους… “μνηστήρες” που το μόνο που έχουν να του προσφέρουν είναι χρόνος συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook