“Σειρήνες” από Αγγλία για Λαμπρόπουλο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικό σύλλογο για τον 24χρονο μέσο και μένει να φανεί αν όντως είναι υπαρκτό.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αγγλία όπου δοκιμάστηκε από ομάδες της Τσάμπιονσιπ αλλά και της πρώτης κατηγορίας δίχως ωστόσο να πείσει κάποια από αυτές. Έτσι, λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε στην Κρήτη όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων από την Αγγλία φαίνεται πως αναθερμαίνεται τώρα και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του Λαμπρόπουλου, υπάρχει… κινητικότητα από ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Βέβαια, ο “Λαμπρό” δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ για 1,5 χρόνο ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει όρος που να του δίνει το ελεύθερο να αποχωρήσει σε περίπτωση που υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάτι ανάλογο είχε γραφτεί και πριν από 10 ημέρες σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal ωστόσο τότε παίκτης και ομάδα δήλωναν άγνοια για το φημολογούμενο ενδιαφέρον αγγλικού συλλόγου προς το πρόσωπο του Ανδρέα Λαμπρόπουλου. 

Βέβαια, σε περίπτωση αποχώρησης του από τον ΟΦΗ, τότε στην ομάδα θα κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων, ενός αμυντικού και ενός δημιουργικού, με τους Ανδρέα Τάτο και Γιώργο Μακρή να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των Μαχλά και Αναστόπουλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook