Πάνε να “φάνε” τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσία της αξιωματούχου της Εύα Πασκέ, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στα γραφεία της ΓΓΑ όπου μοναδικός στόχος της ΕΠΟ και του Πιλάβιου είναι ο αφανισμός του ΟΦΗ! Την ίδια ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, o Πιλάβιος έχει αποκλειστικό στόχο την εξαφάνιση του Κρητικού συλλόγου εν αντιθέσει με την δυσοσμία που αναδύεται από τα πλαστά έγγραφα, τα στημένα παιχνίδια και τους παράγοντες που κρύβονται πίσω από στοιχηματισμούς – γεγονότα που ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ επίτηδες προφανώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΓΓΑ, πήραν μέρος ο Παναγιώτης Μπιτσαξής, η Εύα Πασκέ(φώτο), ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΟ Γιάννης Φαρφαρέλλης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ Παυσανίας Παπανικολάου. Στην συνέχεια αποχώρησε η Πασκέ και έμειναν μόνοι τους όλοι οι παραπάνω κύριοι δίχως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η συνάντηση. Είναι δεδομένο όμως ότι όλοι ζητούν “επί πίνακι” το κεφάλι του ΟΦΗ δίχως η ίδια η ομάδα να δείχνει διατεθειμένοι να κάνουν πίσω…

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα για το αποτέλεσμα της συνάντησης και η μόνη ενημέρωση που έχουν αφορά τις διαρροές που προέρχονται από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook