Τα ρεκόρ του Αναστόπουλου στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και το Gentikoule καταγράφει τα ρεκόρ που έκανε.

  • Χρόνος παρουσίας στον ΟΦΗ: Κανένας άλλος προπονητής μετά τον Ευγένιο Γκέραρντ δεν έκατσε άλλο τόσο πολύ στον πάγκο του ΟΦΗ. Το ρεκόρ είχε ο Γιάννης Σαμαράς με τον Ζντένεκ Σκάζνι που παρέμειναν για 1, 5 χρόνο. Ο “Αναστό” το κατέρριψε που παρέμεινε 2,5 ολόκληρα χρόνια.
  • Αριθμός αγώνων: Μέχρι πρότινος, οι δύο παραπάνω – Σαμαράς, Σκάζνι – είχαν το ρεκόρ με 55 και 51 παιχνίδια ενώ έφτασε κοντά αλλά δεν το ξεπέρασε ο Ραΐνερ Μάουρερ με 41 παιχνίδια. Ο Νίκος Αναστόπουλος κοουτσάρισε τον ΟΦΗ σε 89 παιχνίδια δημιουργώντας το δικό του ρεκόρ.
  • Νίκες: Με τον Αναστόπουλο στον πάγκο, ο ΟΦΗ έκανε ρεκόρ νικών σε μια αγωνιστική περίοδο. Την σαιζόν 2010 – 2011 πέτυχε 23 νίκες (συμπεριλαμβανομένων των πλέι – οφ) οδηγώντας τον ΟΦΗ στην “γη της επαγγελίας”.
  • Αήττητο σερί: Ο Νίκος Αναστόπουλος δημιούργησε δύο από τα μεγαλύτερα αήττητα σερί: Αρχικά την σαιζόν 2010 – 2011 ο ΟΦΗ ήταν αήττητος για 7 συνεχόμενους αγώνες εκ των οποίων μετρούσε 6 σερί νίκες. Τον Γενάρη του 2011 το σερί αυτό διευρύνθηκε σε 8 συνεχόμενες αγωνιστικές. Επίσης, την περσινή σαιζόν ο ΟΦΗ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια έκανε 4 συνεχόμενες νίκες στην Σούπερ Λιγκ.