Γρήγορα θέλουν να κλείσουν στον ΟΦΗ το θέμα προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και στην ομάδα θέλουν να κλείσουν το θέμα προπονητή όσο πιο σύντομα γίνεται.

Το πρωτάθλημα μόνο εύκολο δεν είναι και η υπόθεση παραμονής “φουντώνει” από εδώ και στο εξής με τον ΟΦΗ να βρίσκεται ακριβώς στην μέση της βαθμολογίας. Ονόματα ακούγονται ουκ ολίγα όμως το dna του ΟΦΗ είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει στον… κάθε προπονητή να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά ενός ιδιαίτερου συλλόγου όπως είναι εκείνος.

Την τελευταία 10ετία έχουν περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ ουκ ολίγα “παιδιά” της ομάδας. Σαμαράς, Σηφάκης, Παπαβασιλείου, Γκουλής ήταν μερικοί από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που παράλληλα άσκησαν στην συνέχεια τα καθήκοντα προπονητή στην ομάδα που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά.

Πλέον, εξετάζονται όλες οι επιλογές και είναι σίγουρο πως θα παίξουν ρόλο στοιχεία και καταστάσεις που να σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον ΟΦΗ. Αυτήν την στιγμή τα πάντα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να έχει κλείσει το θέμα προπονητή.

Πουλινάκης και Μαχλάς αναμένεται να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταξύ τους συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας. Αυτήν την στιγμή πάντως δεν υπάρχει κανένας που να φέρεται ή να υπογραμμίζεται ως το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook