Καταλήγουν στο νέο προπονητή στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του ΟΦΗ με τους Γιάννη Πετράκη και Νίκο Παπαδόπουλο να παίζουν δυνατά. Ποιοι αποκλείστηκαν γρήγορα, ποιοι… ήταν στο στόχαστρο και ο τρόπος σκέψης για το νέο τεχνικό ηγέτη του ΟΦΗ.

Τις προηγούμενες ημέρες αναφέραμε την… τάση που επικρατεί στον ΟΦΗ για την πρόσληψη του νέου προπονητή όπου αυτήν την στιγμή δύο ονόματα που σχετίζονται με την ομάδα δείχνουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας των διοικούντων. Αυτοί είναι οι Γιάννης Πετράκης και Νίκος Παπαδόπουλος όπου μόνο αν σημειωθεί… έκπληξη θα προκύψει και τρίτο όνομα.

Ο Γιάννης Πετράκης φαντάζει να είναι η πιο προσιτή λύση μιας και έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούν στον ΟΦΗ: Πρόκειται για άνθρωπο που έχει επίγνωση της κατάστασης στην ομάδα, έχει άμεση σχέση με τον σύλλογο και την Κρήτη, δείχνει να είναι αγαπητός στις τάξεις του κόσμου ενώ παράλληλα υπάρχουν οι καλύτερες πληροφορίες τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις γνώσεις του και την δουλειά του. Το μόνο μειονέκτημα που υπάρχει είναι το γεγονός ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ σε ομάδα Σούπερ Λιγκ αλλά παρ’ όλα αυτά στον ΟΦΗ θεωρούν ότι αυτός είναι ένας παράγοντας που μπορεί να ξεπεραστεί άμεσα και γρήγορα.

Την ίδια ώρα, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται και το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ξεκίνησε την σαιζόν στον Εθνικό Άχνας απ’ όπου αποχώρησε ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αποκλείοντας μάλιστα την ΑΕΚ. Ο “Παπ” είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ ενώ δεν έχει κρύψει και την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και όπου αγωνίστηκε για 10 ολόκληρα χρόνια.

Από την λίστα των Πουλινάκη και Μαχλά αποκλείστηκαν εξαρχής προπονητές που έχουν κάνει τον κύκλο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και θεωρούνται “γυρολόγοι”. Στον ΟΦΗ δεν ήθελαν επ’ ουδενί να συνδέσουν το όνομα της ομάδας με προπονητές που ήδη έχουν εργαστεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες. Για αυτόν τον λόγο δεν έπαιξαν ποτέ ονόματα προπονητών όπως Λεμονής, Παντελίδης, Κατσαβάκης και άλλα που ακούστηκαν.

Εξαρχής, στον ΟΦΗ ήθελαν να έρθει ένας προπονητής που θα έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τον σύλλογο και το Ηράκλειο ώστε να μπει αμέσως στις απαιτήσεις του συλλόγου αλλά και του κόσμου που έχει… διαφορετικό κριτήριο στήριξης και εμπιστοσύνης. Αυτοί ήταν οι λόγοι που “κόπηκαν” αμέσως από την λίστα ονόματα όπως αυτά που αναφέραμε παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook