Το παιχνίδι εντυπώσεων που χάνει συνεχώς ο Πιλάβιος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων έχει επιδοθεί ο Σοφοκλής Πιλάβιος που του γυρίζει “μπούμερανγκ” καθώς δέχεται την μια επικοινωνιακή ήττα μετά την άλλη. Απλή υπάλληλος της ΦΙΦΑ η Εύα Πασκέ.

Μπορεί η Ομοσπονδία να διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι ο ΟΦΗ απειλείται με αφανισμό όμως επί της ουσίας δεν προκύπτει τίποτα τέτοιο από το ρεπορτάζ της χθεσινής συνάντησης στην ΓΓΑ. Γιατί, μπορεί ο ίδιος ο Πιλάβιος να διέρρεε συνεχώς ότι ο ΟΦΗ απειλείται με αφανισμό και αποβολή από όλα τα πρωταθλήματα όμως στην πραγματικότητα η ΦΙΦΑ και η Πασκέ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την Κρητική ομάδα!

Γιατί, πολύ απλά όταν πήγε να θέσει ο Πιλάβιος το θέμα της αποβολής του ΟΦΗ, ο Μπιτσαξής αντέτεινε λέγοντας ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει σε μια ομάδα να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια. Και ακόμα και όταν παρενέβη ξανά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, η Πασκέ είπε ότι υπάρχουν κυρώσεις. Όμως, μέχρι εκεί. Κανένας δεν προχώρησε παρακάτω.

Ωστόσο, αυτό που έγινε χθες ήταν ένα παιχνίδι εντυπώσεων που χάνεται συνεχώς από την πλευρά του Πιλάβιου. Γιατί, εκείνος φρόντισε να διαρρεύσει εντέχνως ότι η Εύα Πασκέ είναι ένα υψηλόβαθμό στέλεχος της ΦΙΦΑ. Και αφού το διέρρευσε αυτός, στην συνέχεια φρόντισαν και άλλοι να το περάσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο προκειμένου να φοβίσουν τον ΟΦΗ.

Όμως, στην πραγματικότητα η Εύα Πασκέ είναι μια ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΦΙΦΑ. Ακόμα πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την γραμματέας της επιτροπής ανάπτυξης, δηλαδή ένα απλό στέλεχος που δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση αλλά ούτε και να προχωρήσει σε κυρώσεις εις βάρος του ΟΦΗ.

Τώρα, γιατί ο Σοφοκλής Πιλάβιος και η ΕΠΟ φρόντισαν να διαρρεύσουν ότι πρόκειται για τον… κλώνο του Μπλάτερ και του Πλατανί – το γνωρίζουν εκείνοι καλύτερα από όλους. Η παραζάλη που τους έχει πιάσει από τον κυκλώνα που λέγεται ΟΦΗ δεν έχει σταματήσει.

Και όχι τίποτα άλλο, αλλά ακόμα δεν έχουν δει τίποτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook