Έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την πρόσληψη προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΕ σήμερα το μεσημέρι (13.00) προκειμένου να παρθεί μια οριστική απόφαση για το που θα καταλήξει ο ΟΦΗ στο θέμα προπονητή.

Η πρώτη ημέρα του 2013 ενδέχεται να φέρει και νέο προπονητή στον ΟΦΗ μιας και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να παρθεί μια οριστική απόφαση στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο “Γεντί Κουλέ” και αποκλειστικό θέμα συζήτησης θα είναι η εύρεση του αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου.

Όσον αφορά το ποιος θα είναι εκείνος; Τα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί και έχουν αποτελέσει βασική υποψηφιότητα είναι αυτά των Γιάννη Πετράκη και Νίκου Παπαδόπουλου. Αυτοί οι δύο είναι και οι επικρατέστεροι δίχως ωστόσο να έχει πάρει κάποιος το χρίσμα. Το σίγουρο είναι ότι τα δύο παραπάνω ονόματα που ακούγονται αποτελούν και τους μοναδικούς υποψήφιους.

Όπως και να’ χει πάντως πρέπει να παρθεί μια απόφαση σήμερα προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ακριτικό σύλλογο και η ομάδα έχει μείνει “ορφανή” από τεχνικό τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook