Mε Παπάζογλου στην Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ με τον Θανάση Παπάζογλου να σφίγγει τα δόντια, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση στα “Πηγάδια”.

Με προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι στην Ξάνθη. Ο Γιάννης Πετάκης είδε με ικανοποίηση τον Θανάση Παπάζογλου να δείχνει ικανός να προσφέρει και έτσι ο τεχνικός του ΟΦΗ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα «πετάξει» στις 1.20 μμ. για Αθήνα και έπειτα για Θεσσαλονίκη, από όπου οδικώς θα μεταβεί στην ακριτική πόλη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Δευτέρας συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι και οι εξής:

 Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Μπανούσης, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χαριτωνίδης, Μπούρμπος, Νύκταρης, οι τιμωρημένοι Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς και ο άφαντος Σίσιτς .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook