Και τώρα οι τελικοί με Άρη, Πανιώνιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αυτό μπορούσε και αυτό έπαιξε στην Ξάνθη γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Δεν έφταναν στην ομάδα τα προβλήματα, προστέθηκαν σε αυτά και οι Γουναρίδης, Βερόν που αποχώρησαν τραυματίες και με την απόδοση της φωνάζει ότι θέλει ενίσχυση!

Ούτως ή άλλως το έργο των παικτών του Γιάννη Πετράκη ήταν δύσκολο μιας και πήγαν στην Ξάνθη δίχως τους Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου (τύποις ήταν στην αποστολή), Σίσιτς ενώ η ατυχία έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς τραυματίστηκαν οι Γουναρίδης, Βερόν!

Ο Γουναρίδης – το κενό του οποίου αναπλήρωσε αρκετά καλά ο Αγριμάκης – αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στην μέση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ενώ ο Βερόν αποχώρησε τραυματίας στο 25ο λεπτό!

Ο Αργεντινός ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ για όσο διάστημα αγωνίστηκε ωστόσο τραυματίστηκε με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει τον μοναδικό μέσο που κρατούσε την μπάλα και μπορούσε να δημιουργήσει παιχνίδι.

Με σύνθεση ανάγκης, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου τους γηπεδούχους που στο 1ο ημίχρονο στάθηκαν τυχεροί καθώς έκαναν δύο φάσεις πετυχαίνοντας ισάριθμα γκολ.

Η Ξάνθη με 2 γκολ (Μαρίν, Μάνταλος) σε ένα 6λεπτο “καθάρισε” το ματς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ ασφαλείας 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Πετράκης “ανακάτεψε την τράπουλα” βγάζοντας από το παιχνίδι τον Καπουράνη και περνώντας στην θέση του τον Ροβύθη. Ο τεχνικός του ΟΦΗ άλλαξε εντελώς την ομάδα στο 2ο ημίχρονο. Πήγε αριστερό μπακ ο Ιωαννίδης, δεξί ο Μονιάκης με τον Ζαχαράκη να ανεβαίνει στην θέση του αμυντικού μέσου.

Με την είσοδο του Ροβύθη – εκείνος πήγε στην κορυφή της επίθεσης και ο Περογαμβράκης μετατοπιστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ δεν προέβαλε αντίσταση στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Ονουάτσι στο 60ο λεπτό τον έριξε οριστικά στο καναβάτσο.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι δείχνει πάντως την ανάγκη μεγάλης μεταγραφικής ενίσχυσης εν όψει της δύσκολης συνέχειας και κυρίως εν όψει των δύο αγώνων που ακολουθούν στο Ηράκλειο κόντρα σε Άρη και Πανιώνιο.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook