4-4-2 από τον Πετράκη και Παπάζογλου – “Πέρο” στην επίθεση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ΠΡΩΤΗ φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ο Γιάννης Πετράκης αρχίζει να βάζει την σφραγίδα του στην ομάδα και την Τετάρτη δοκίμασε το 4-4-2 εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

Επί Αναστόπουλου, ο ΟΦΗ έπαιζε 4-3-3 ωστόσο φαίνεται πως αυτό το σύστημα θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα που μπαίνει πλέον ξεκάθαρα στην εποχή Πετράκη εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ο τεχνικός του ΟΦΗ έριξε το βάρος στην τακτική και “άνοιξε τα χαρτιά του” για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη δείχνοντας ότι πρόκειται να εστιαστεί στο αγαπημένο του 4-4-2. 

Η 11αδα – σε μεγάλο βαθμό – θα κριθεί από την συμμετοχή του Ματίας Βερόν ωστόσο ήδη αναμένονται αρκετές αλλαγές τόσο στην διάταξη όσο και στα πρόσωπα για το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, θα μετατοπίσει τον Μονιάκη στο δεξί άκρο της άμυνας λόγω της παρουσίας του Γιαννιώτα ενώ στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης που παίζοντας σε αυτήν την θέση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν δείχνει να αλλάζει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα αποτελείται από τους Σαρ και Σόουζα.

Την Τετάρτη, δοκιμάστηκαν στον άξονα οι Βιτώρος, Μπανούσης ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει από την στιγμή που ο Βερόν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Αντρέας Λαμπρόπουλος δοκιμάστηκε ως δεξί χαφ ενώ ο Κουτσιανικούλης αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής με τους Θανάση Παπάζογλου και Αλέξη Περογαμβράκη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Όπως και να’ χει, ο… νέος και διαφορετικός ΟΦΗ θα έχει ενδιαφέρον με την προπόνηση της Πέμπτης να διαρκεί δύο ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook