Ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του Λαμπρόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καθόλου σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην Αγγλία και την Πιτέρμπορο με τον 24χρονο μέσο να ετοιμάζεται για σούπερ εμφάνιση κόντρα στον Άρη. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης του.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για την απορία του “Λαμπρό” για τα δημοσιεύματα τον… είχαν βάλει στο αεροπλάνο για την Αγγλία και την Πιτέρμπορο με τον ίδιο βέβαια να παραμένει στο Ηράκλειο και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα μέχρι στιγμής; Πριν από 20 ημέρες περίπου η Πιτέρμπορο είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ ωστόσο οι εξελίξεις… έμειναν εκεί! Και το λέμε αυτό γιατί στην Αγγλία δεν αναφέρουν τίποτα για τον Λαμπρόπουλο ενώ το μόνο που έκαναν τα τοπικά μέσα ήταν να αναδημοσιεύσουν τα ρεπορτάζ από την Ελλάδα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Πιτέρμπορο πήρε ως δανεικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ τον Νταβίντε Πετρούτσι, έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο προπονητής της Πιτέρμπορο Ντάρεν Φέργκιουσον, δεν είπε ούτε λέξη για τον Λαμπρόπουλο όταν η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η υπόθεση παραμένει στάσιμη με τον Λαμπρόπουλο να αγωνίζεται κανονικά στο ματς με τον Άρη δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερα ευδιάθετος στις προπονήσεις. Πηγές από τον ΟΦΗ αλλά και την πλευρά του παίκτη λένε ότι “τα πάντα είναι ανοικτά. Η μεταγραφή του μπορεί να γίνει 5-6 ημέρες, μπορεί και να μην γίνει ποτέ”.

Όπως και να’ χει, υπάρχουν 20 ημέρες ακόμα για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και στο συμβόλαιο του Λαμπρόπουλου υπάρχει ρήτρα σε περίπτωση ενδιαφέροντος ομάδας από το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι, προς το παρόν, το ενδεχόμενο παραμονής του Ανδρέα Λαμπρόπουλου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και σίγουρα θα είναι το καλύτερο νέο για τον ΟΦΗ που δεν θα χάσει τον καλύτερο μέσο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook