Ισοπέδωσε τον Άρη ο ΟΦΗ, 2-0 αντί για 5-0!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο με την “μπαγκέτα” του Γιάννη Πετράκη, ο ΟΦΗ κέρδισε 2-0 τον Άρη με καταπληκτικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κινδυνεύσει με τέτοιες εμφανίσεις!

Ο Άρης ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος όταν στο 1ο λεπτό ο Τριανταφυλλάκος πήρε την μπάλα μετά από κόντρες όμως ο Αγριμάκης “καθάρισε” την φάση μπλοκάροντας την μπάλα.

Μετά το πρώτο 10λέπτο, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα και το 4-4-2 του Γιάννη Πετράκη απέδιδε στην επίθεση όμως η ομάδα αντιμετώπιζε προβλήματα αμυντικά με τον Άρη να δημιουργεί τρεις ευκαιρίες.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ είχε την κατοχή της μπάλας και έβρισκε διαδρόμους προς την περιοχή του Βελλίδη και σε μια από τις επιθέσεις άνοιξε το σκορ με υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Κουτσιανικούλης άνοιξε το παιχνίδι του ΟΦΗ για τα δεξιά όπου ήταν ο Λαμπρόπουλος που έκανε το γύρισμα και ο Περογαμβράκης με πλασέ έκανε το 1-0!

Το γκολ του “Πέρο” άνοιξε την άμυνα του Άρη με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Με τον Λαμπρόπουλο να κάνει καταπληκτική δουλειά από την δεξιά πλευρά, ο ΟΦΗ απειλούσε συνεχώς δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του Άρη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον ΟΦΗ να προηγείται και να δείχνει ότι μόνο από δικά του λάθη θα μπορούσε να απειληθεί.

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον ΟΦΗ!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και εν αντιθέσει με το πρώτο 45λεπτο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πάρει μια άνετη νίκη. Ο Λαμπρόπουλος συνέχιζε να κάνει ότι θέλει από τα δεξιά ενώ ο Ιωαννίδης βρήκε αρκετούς χώρους από τα αριστερά. Από δικές τους ενέργειες, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τον πρώτο να πλασάρει άουτ και τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος για ακόμα ένα παιχνίδι όταν ο Σαρ τραυματιστηκε με τον Κουρδάκη να παίρνει την θέση του ωστόσο ο τελευταίος τα πήγε αρκετά καλά μαρκάροντας τον Αγκάνθο.

Γκολάρα από τον Παπάζογλου!
Με το παιχνίδι να φτάνει στο τέλος του, ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και η νίκη “κλείδωσε” στο 86′ όταν ο Λαμπρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο κεφάλι του Παπάζογλου που με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Βελλίδη!

 

 

 

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook