Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα ο μεγάλος αγώνας που δίνει ο ΟΦΗ καθώς ξεκινάει η πιο καθοριστική και πιο κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του. Με την ΕΠΟ να διαρρέει… δεξιά και αριστερά ότι προτίθεται να “συνθηκολογήσει” με τον ΟΦΗ προκειμένου εκείνος να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια, γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα του Ηρακλείου είναι εκείνη που έχει το “πάνω χέρι”.

Μέχρι στιγμής, από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, η ΕΠΟ δείχνει να εξετάζει την εξής λύση: Να γίνει η “ανταλλαγή” της απόσυρσης της προσφυγής του ΟΦΗ στα πολιτικά με την εκδίκαση του φακέλου του από την ΟΥΕΦΑ. Και εδώ,  ο ΟΦΗ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Γιατί, ασφαλώς θέλει την επανεξέταση του φακέλου του, όχι όμως μόνο του δικού του, των Τρικάλων ή του Ηρακλή αλλά όλων των ομάδων της Football League και μάλιστα από την αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ!

Ο ΟΦΗ δεν διαπραγματεύεται τον αγώνα του και επ’ ουδενί στις τάξεις της ομάδας δεν σκέφτονται να συνθηκολογήσουν με πιθανό φόβο την… οπισθοχώρηση της ΕΠΟ που δείχνει άβουλη και ανίκανη να βάλει μόνη της ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.

Πάντως, στις τάξεις της Κρητικής ομάδας είναι έτοιμοι να βγουν στην αντεπίθεση με νέους αγώνες ώστε να δείξουν ότι δεν θα κάνουν πίσω σε καμία περίπτωση και μέχρι την στιγμή της οριστικής δικαίωσης. Όπως γίνεται κατανοητό, θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις εφόσον ο Πιλάβιος αποφασίσει να προχωρήσει σε άτυπο Δ.Σ. ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook