Προτεραιότητα σε ΟΦΗ δίνει ο Τάτος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ψηστήρι των ανθρώπων του ΟΦΗ αλλά και του Γιάννη Πετράκη φαίνεται ότι αποδίδει μιας και ο 23χρονος μέσος δίνει προτεραιότητα στην Κρητική ομάδα.

Μάλιστα, πληροφορίες που πηγάζουν τόσο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι ο 23χρονος μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει ακόμα και αύριο για τον δανεισμό του στον ΟΦΗ.

Τα δεδομένα στην υπόθεση Τάτου έχουν ως εξής: Ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα και εκείνος είχε βάλει ως προτεραιότητα την μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Κάτι τέτοιο δεν δείχνει να προχωράει όμως και την ίδια ώρα έχοντας επαφές με τον Γιάννη Πετράκη, φαίνεται πως έχει “ψηθεί” να έρθει στο Ηράκλειο.

Αυτό είναι κάτι που το λέει και ο ίδιος. Ότι προτιμά να έρθει σε μια ομάδα όπου θα γνωρίζει τον προπονητή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο συγκεκριμένος. Οπότε, μένει να δούμε αν ο δανεισμός του Ανδρέα Τάτου θα ολοκληρωθεί άμεσα ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook