“Κατάπιε” και τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο ΟΦΗ κέρδισε τους Νεοσμυρνιώτες με 2-1 και πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΟΦΗ κέρδισε και τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό που έδινε δείχνοντας για ακόμα μια φορά το “μέταλο” μεγάλης ομάδας. Με την “μπαγκέτα” του Γιάννη Πετράκη που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της ομάδας, ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Πανιώνιο ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν δεν κατέβαζε ρυθμούς στο τελευταίο 20λεπτο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει φανέλα βασικού στον Γιώργο Βαλεριάνο που στο πρώτο 10λεπτο αντιμετώπισε προβλήματα με τον Όκογιε με αποτέλεσμα να τον αλλάξει πλευρά με τον Μανώλη Μονιάκη.

Με αυτήν την αλλαγή του Πετράκη, η αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ βελτιώθηκε πάρα πολύ ενώ η μεσαία γραμμή λειτουργούσε άψογα με τους Βερόν, Μπανούση.

Στις άκρες οι Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης έκαναν ότι ήθελαν και δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα στην άμυνα του Πανιωνίου που κρατούσε καλά μέχρι το 40′. Σε εκείνο το σημείο ο “Κούτσια” έκανε μια καταπληκτική ενέργεια όταν “άδειασε” 3 αντιπάλους του και “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Λαμπρόπουλο που έκανε το 1-0 σε κενή εστία.

Με την φόρα που τελείωσε ο ΟΦΗ το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και το 2ο όταν στο 47′ ο Λαμπρόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Περογαμβράκης με πανέξυπνη κίνηση απελευθερώθηκε κάνοντας με κεφαλιά το 2-0.

Ο Πανιώνιος μπήκε στο παιχνίδι στο 88′ όταν ο Αραβίδης πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Λαμπρόπουλου και πλασάροντας τον Αγριμάκη μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook