Κανούλας στο Gentikoule: “Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O 20χρονος επιθετικός μιλώντας στο Gentikoule επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία με τον ΟΦΗ και δεν έκρυψε την χαρά του που έρχεται στην Κρήτη.

Ο Σάκης Κανούλας δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα καθώς εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του με τον Άρη που ωστόσο όπως τόνισε ο ίδιος είναι τυπικής σημασίας.

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να αποτελέσει ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ μέσα στις επόμενες ώρες και το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν ότι “ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και ήθελα να παίξω σε έναν σύλλογο που να έχει δυναμική και τέτοιο κόσμο. Θα πούμε περισσότερα όταν υπογράψω στον ΟΦΗ”.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός ήταν στα πλάνα των Κατσαβάκη, Πασσιαλή ωστόσο όταν ήρθε ο Αλκάραθ βρέθηκε ξαφνικά στον “πάγο” και ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει το γκολ του Άρη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Όταν ο Ισπανός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη εντελώς ξαφνικά βρέθηκε εκτός ομάδας όπως και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές (Γκέσιος, Καπετάνος) με αποτέλεσμα να ζητήσει να φύγει προκειμένου να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook