Αδειοδότηση στον ΟΦΗ ή τα λέμε στις 7 Ιουλίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την σύνδρομη του υπεύθυνου αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ Αντρέα Τραβέρσο η ΕΠΟ έχει καλέσει τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας προκειμένου να εξεταστούν στοιχεία από τον φάκελο του ΟΦΗ. “Η παίρνουμε άδεια νομότυπα ή περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιουλίου” η γραμμή της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Ιταλός βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με ακόμα δύο στελέχη της ΟΥΕΦΑ έχοντας υπό την κατοχή τους στοιχεία του φακέλου του ΟΦΗ αλλά και των Τρικάλων, Ηρακλή προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να τους εξετάσουν και κατ’ επέκταση να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η παραπάνω διαδικασία δεν προβλέπεται από τον κανονισμό αδειοδότησης ωστόσο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΕΠΟ έχει εγκλωβιστεί από την ασφυκτική πίεση που προέρχεται γύρω από το αίτημα για την δίκαιη εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ. Πάντως, στον ΟΦΗ δεν “ιδρώνουν” καθώς ακόμα και αν η ΕΠΟ λειτουργήσει πραξικοπηματικά και απορρίψει τον φάκελο του, τότε θα παραμείνει η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια μέχρι και τις 7 Ιουλίου οπότε θα εκδικαστεί η υπόθεση για την παράνομη σύσταση της επιτροπής αδειοδότησης.

Καταληκτική ημερομηνία η Παρασκευή
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από το μέχρι τώρα ρεπορτάζ, σημαντική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 17 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί άτυπο Δ.Σ. και είναι πολύ πιθανό να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των ερευνών των εκπροσώπων της ΟΥΕΦΑ. Αν ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί, τότε αυτομάτως θα αποφασιστεί η παράταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 15 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν πλέι – οφ με τον ΟΦΗ να δηλώνει παρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook