Τζάμπα ήττα για τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, 2-1 από την ΑΕΚ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα όμως δύο λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να σκοράρει στις δύο φάσεις που έκανε χάνοντας από τα χέρια του μια μεγάλη νίκη.

Κακό πρώτο 30λεπτο

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και φάνηκε πολύ η απουσία του Θανάση Παπάζογλου. Η ομάδα δεν είχε το κράτημα της μπάλας και τα «ριμπάουντ» του Παπάζογλου με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να μην έχει την κατοχή της μπάλας χάνοντας την συνέχεια.

Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε να έχει συνεχώς την μπάλα στην κατοχή της με αποτέλεσμα να φτάνει εύκολα προς την περιοχή του Μιχάλη Αγριμάκη. Έτσι, ο ΟΦΗ για 30 λεπτά αμυνόταν δίχως να γίνει απειλητικός.

Πάντως και η ΑΕΚ παρά την κατοχή της μπάλας δεν είχε δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις παρά μόνο το σουτ του Γκερέιρο που έφυγε ψηλά άουτ.

Ανέβηκε ο ΟΦΗ μετά το 35’

Ο ΟΦΗ μετά το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ανέβασε στροφές και με πρέσινγκ ψηλά κέρδιζε εύκολα την μπάλα. Σε μια από αυτές τις φάσεις, ο ΟΦΗ κέρδισε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Λαμπρόπουλος και ο Σόουζα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1 παγώνοντας το Ολυμπιακό Στάδιο.

Δύο φάσεις – δύο γκολ!

Η ΑΕΚ έδειχνε ακίνδυνη επιθετικά – παρά την κατοχή της μπάλας – ωστόσο είχε την τύχη με το μέρος της και στις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ φάσεις που δημιούργησε σε 45 λεπτά πέτυχε τα γκολ που της έδωσαν τη νίκη.

Στο56’ο Τσουμάγκας έβγαλε την σέντρα, ο Σόουζα δεν πρόλαβε τον Πετρόπουλο και σε συνδυασμό με την λανθασμένη εκτίμηση της φάσης από τον Αγριμάκη, ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ αποδιοργάνωσε την ΑΕΚ που δεν έκανε κάτι το σημαντικό μπροστά από την εστία του Μιχάλη Αγριμάκη. Ο Λίνεν έκανε ακόμα πιο επιθετική την ΑΕΚ περνώντας στο παιχνίδι τους Κατίδη, Παυλή και ο τελευταίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1 όταν κέρδισε την μπάλα από τον Αγριμάκη που δεν την συγκράτησε στα χέρια του!

Ο Γιάννης Πετράκης στο τελευταίο 10λεπτο πέρασε στο παιχνίδι τους Βιτώρο, Ροβύθη ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία που θα του έδινε το γκολ της ισοφάρισης.

Έτσι, ο ΟΦΗ – αν και δεν ήταν καλός, αλλά ούτε και η ΑΕΚ καλύτερη – έχασε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να φύγει από το ΟΑΚΑ με μια νίκη παραμονής που θα έδιωχνε το άγχος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

 

 

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook