“Σφίγγα” στον ΟΦΗ για τις μεταγραφές που μπορεί να πάει και για ακραίο χαφ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που δεν αποκλείεται να φέρει δύο με τρία – ακόμα – νέα πρόσωπα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας συναντήθηκαν για αρκετή ώρα οι Νίκος Μαχλάς και Γιάννης Πετράκης όπου μίλησαν για τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και πλέον αναμένονται οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν της απόκτησης του αμυντικού χαφ, στον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση και ενός ακραίου χαφ που θα βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μίρνες Σίσιτς.

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Γιάννη Πετράκη να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει στο στόχαστρο του – για τις παραπάνω θέσεις – έναν ποδοσφαιριστή από την Σούπερ Λιγκ και έναν ακόμα από την Football League. Παρ’ όλα αυτά, τα ονόματα των μεταγραφικών στόχων είναι επτασφράγιστο μυστικό όπως και το όνομα ενός νεαρού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Όπως λένε στον ΟΦΗ “δεν θέλουμε να διαρρεύσει τίποτα και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις οικονομικές ανάγκες της ομάδας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook