“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Κατέληξαν σε Μακρή

Στον Γιώργο Μακρή φαίνεται ότι καταλήγουν οι Κρητικοί όσον αφορά τη μία και μοναδική μεταγραφή που δικαιούνται να κάνουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο πρώην μέσος του Ατρόμητου χθες βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τους Ηρακλειώτες και όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο ότι ο 28χρονος άσος θα ενταχθεί στο κρητικό ράστερ. Σήμερα θα υπογράψει ο Κανούλας, ενώ στα αγωνιστικά ο Σόουζα αποχώρησε χθες με ενοχλήσεις, ενώ σήμερα θα δοκιμάσει ο Ιωαννίδης.

Sportday

Δύσκολα όλα τα ματς

“Για μένα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι και σημαντικά και δύσκολα, θέλω να έχουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει σαν ομάδα. Αν είμαστε έτσι. θα πάρουμε αυτό που θέλουμε». Τάδε έφη Γιάννης Π ετ ρακής, κατά την εκκίνηση της προετοιμασίας του ΟΦΗ για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο «θ. Βαρδινογιάννης».

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει γι’ αυτό το ματς τον τιμωρημένο Βερόν, ενώ περιμένει να δει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του τραυματία Ιωαννίδη. Επιστρέφει, όμως, ο Παπάζσγλου. ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος και ο Σάκης Κάνουλας με τον Γρηγόρη Κυζιρίδη. 0 μέχρι πρότινος παίκτης του Αρη έχει συμφωνήσει για να υπογράψει συμβόλαιο, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι υποψήφιος για να ενταχθεί στον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Τρέχει να προλάβει ο Ιωαννίδης

Πάνω στον Ιωαννίδη έχουν πέσει τα μέλη του ιατρικού τιμ προκειμένου ο μέσος του ΟΦΗ να καταφέρει να δώσει το παρών στον καθοριστικής σημασίας αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα. Ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου έχει παρουσιάσει σαφή βελτίωση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες στο γόνατο, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε προπονητικούς ρυθμούς και πολύ περισσότερο να μετέχει σε πρόγραμμα με ασκήσεις με μπάλα. Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, θα επιχειρήσει να ανεβάσει τους ρυθμούς του σήμερα και ανάλογα με την κατάσταση του, αν δηλαδή νιώσει ενοχλήσεις και σε ποιο βαθμό, θα εξαρτηθεί το κατά πόσο θα έχει πιθανότητες να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής.

Την ίδια ώρα ο Πετράκης «πονοκεφαλιάζει» για την επιλογή του αντικαταστάτη του Βερόν, ενός από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας (έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και μόνο ol Κουτσιανικούλης και Σόουζα έχουν το απόλυτο των συμμετοχών). Ο αρχηγός του ΟΦΗ έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η απουσία του είναι φυσικό να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία.

Κατά τα άλλα, στον μεταγραφικό τομέα σήμερα θα ληφθεί η απόφαση αν θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, ενώ στην ΠΑΕ άφηναν ανοιχτό παράθυρο για μια μεταγραφή-έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιώργο Μακρή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Από τη στιγμή που δεν προχωρούν ρι περιπτώσεις των Πατσατζόγλου και Ρόβα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση του πρώην μέσου της ομάδας του Περιστερίου και ευελπιστούν να έχουν ίσως και σήμερα θετική απάντηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook