Έφτασε η ώρα της δικαίωσης ή αναμονή μέχρι τις 7 Ιουλίου;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το πόρισμα, βάσει των πληροφοριών που διαρρέουν από την ΕΠΟ, της ΟΥΕΦΑ μετά την εξέταση των στοιχείων που υπάρχουν στον φάκελο του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναμονή περιμένοντας να ακούσουν τα ευχάριστα μαντάτα από την ΕΠΟ που θα αποτελούν δικαίωση για τον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν μήνα. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει εφησυχασμός και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζονται από τα σενάρια που υπάρχουν δεξιά και αριστερά. Ακόμα, και αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί δικαίωσης του ΟΦΗ, στην ομάδα θεωρούν ότι χρειάζεται να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην ειπωθεί τίποτα μέχρι και την επίσημη ενημέρωση.

Όπως και να έχει, αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ είναι εκείνος που βρίσκεται από πάνω. Δηλαδή, ακόμα και αν η ΟΥΕΦΑ ακολουθήσει την “σκοτεινή διαδρομή” που ακολουθεί η ΕΠΟ και δεν περάσει τον φάκελο του, τότε θα τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι τις 7 Ιουλίου όπου θα εξεταστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παράνομη σύσταση της επιτροπής αδειοδότησης.

Σε διαφορετική περίπτωση, όλα θα έχουν πάει κατ’ ευχήν και ο ΟΦΗ θα “φουλάρει” τις μηχανές ώστε να προετοιμαστεί για τα πλέι – οφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook