Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και καθαρίζει την παραμονή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα ολοκληρώνει ο ΟΦΗ και στην ομάδα είναι πανέτοιμη για τη νίκη και το άλμα παραμονής.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά πως στο αυριανό παιχνίδι με τους Φαίακες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Όταν παίζεις στην έδρα σου, μπροστά στον κόσμο σου, κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας κάθε άλλο αποτέλεσμα κρίνεται ως μια παταγώδης αποτυχία.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει την ευκαιρία αύριο με νίκη να “καθαρίσει” την υπόθεση παραμονή και να μην υπάρχει το παραμικρό άγχος στην συνέχεια. Μπορεί αυτός ο ΟΦΗ να μην δείχνει ικανός ότι μπορεί να κινδυνεύσει, ωστόσο ένα στραβό αποτέλεσμα δικό του μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία και οι “ασπρόμαυροι” δεν θέλουν να μπουν σε αυτό το τρυπάκι.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 16:30 με τον Γιάννη Πετράκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην των γνωστών, δηλαδή του τιμωρημένου Βερόν και του τραυματία Ιωαννίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook