Όμορφα και απλά, ο ΟΦΗ “σκούπισε” την Κέρκυρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σούπερ παιχνίδι από τον Παπάζογλου και σε μεγάλη μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές του, ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παίρνοντας τη νίκη με 2-0 που ισοδυναμεί με μισή παραμονή.

Το ματς κόντρα στους “Φαίακες” ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς, φετινούς, τελικούς και στον ΟΦΗ φρόντισαν να κάνουν αυτό που έπρεπε κερδίζοντας στο “ρελαντί” την Κέρκυρα με 2-0 χάρις στα γκολ των Παπάζογλου, Περογαμβράκη. Με μεγάλο ΠΑΡΤΙ στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” από 4.000 φιλάθλους και μια εμφάνιση από τα “παλιά” πήρε τη νίκη φτάνοντας τους 26 βαθμούς και πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και μέχρι το 20′ ήταν ισορροπημένο με την Κέρκυρα να οπισθοχωρεί μετά το πρώτο μισό του πρώτου μέρους. Στην συνέχεια ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και μέσα σε 10 λεπτά δημιούργησε τρεις ευκαιρίες με τους Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου.

Στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου, ο ΟΦΗ “ξεκλείδωσε” την άμυνα της Κέρκυρας με ωραίο πλασέ του Παπάζογλου μετά την χαμηλή και έξυπνη σέντρα του Μανώλη Μονιάκη με τον 25χρονο φορ να φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το “κερασάκι” στην τούρτα έβαλε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν με μια εξαιρετική πάσα, έβγαλε τον Περογαμβράκη σε θέση τετ α τετ και ο τελευταίος δεν χαρίστηκε γράφοντας με πλασέ το 2-0.

Με το 2-0… στις “αποσκευές” του ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας συντήρηση δυνάμεων εν όψει ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Μπούρμπο και Μακρή με τον τελευταίο να κάνει το ντεμπούτο του με τα “ασπρόμαυρα”.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook