Εξώδικο του ΟΦΗ στην ΕΠΟ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξώδικο στην ΕΠΟ έστειλε ο ΟΦΗ για τον παράνομο έλεγχο του φακέλου του και ο οποίος διενεργείται, όχι από τα στελέχη της ΟΥΕΦΑ αλλά από μια εταιρεία λογιστών! Στον ΟΦΗ δεν μπορούσαν να μείνουν με “σταυρωμένα χέρια” από τις παράτυπες διαδικασίες που συνεχίζει να ακολουθεί η ΕΠΟ καθώς εξετάζονται στοιχεία του φακέλου του δίχως να έχει ενημερωθεί κανένας από την Κρητική ΠΑΕ!

Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισαν στον ΟΦΗ να λάβουν δράση στέλνοντας εξώδικο με το οποίο ζητούν την μη εξέταση του φακέλου του από την εταιρεία λογιστών ζητώντας παράλληλα την δική τους συγκατάθεση. Όπως και να’ χει, φαίνεται ότι οι κινήσεις από την πλευρά της ΕΠΟ για “σκληρό ροκ” συνεχίζονται και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι να έρθει η δικαίωση.

Άλλωστε, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η “γραμμή” του ΟΦΗ είναι να ανοιχτούν και να εξεταστούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων και όχι μόνο ο δικός του. Με αυτήν την ενέργεια, η ΕΠΟ φροντίζει αποκρύπτει τα στοιχεία που υπάρχουν στους φακέλους των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν δίχως να γνωρίζει κανένας μάλιστα τι έχει συμβεί με αυτές τις ΠΑΕ ενώ την ίδια ώρα ο φάκελος του ΟΦΗ που είναι πλήρης δεν έχει “περάσει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook