Φιλική ήττα με 2-0 από τον Ρούβα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ρούβα.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε αρκετά νέα πρόσωπα και έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Αυτό μπέρδεψε κάπως τα πράγματα καθώς πολλοί από τους παίκτες αγωνίστηκαν έστω και σε φιλικό αγώνα για πρώτη με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να έχει διάθεση, ωστόσο να λείπει η δημιουργία και έτσι η ομάδα δεν μπορούσε να φτάσει με προϋποθέσεις στην εστία του Ρούβα. 

Στα ενθαρρυντικά της σημερινής αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος μετά τα λεπτά συμμετοχής που πήρε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ αλλά και στην χθεσινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα δείχνει να επανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα. Ο 3οχρονος είχε αρκετές κούρσες και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ όποτε χρειαστεί αλλά και ικανός για να αγωνιστεί για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Χρήστος Μπούρμπος παρά την καλή του παρουσία στάθηκε άτυχος καθώς στο 6 μόλις λεπτό της φιλικής συνάντησης με τον Ρούβα στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει στην συνέχεια ωστόσο όπως γράψαμε και παραπάνω παρά την θέληση δεν υπήρχε η συνοχή με αποτέλεσμα να μην απειλεί. Στο δεύτερο ημίχρονο σε μία από τις λιγοστές εμπνεύσεις, ο Νύκταρης κέρδισε πέναλτι, με τον Ροβύθη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ομάδα της Γεργερης εκμεταλλευόμενη μία ακόμα αδράνεια της άμυνας του ΟΦΗ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Φουκαράκης έκλεψε την μπάλα από τον Χατζηκοσμά, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Συνάνη και δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2.

Ο ΟΦΗ είχε μία ακόμα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ωστόσο ο Κυζιρίδης δεν κατάφερε στο σουτ που επιχείρησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Για τον ΟΦΗ αγωνίστηκαν οι Γουναρίδης, Kυζιρίδης, Κανούλας, Μακρής, Ζαχαράκης, Κολιακουδάκης, Καπουράνης, Νύκταρης, Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Ροβύθης, Χατζηκοσμάς, Συνάνης, Μπαμουλάκης, Φαζός και Βλαχάκης

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook