Φονικό δίδυμο Σάκης – «Πέρο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δυο τους έφτασαν τα 10 γκολ, συνολικά, στο πρωτάθλημα και με τις επιδόσεις τους αποτελούν το πιο «καυτό» επιθετικό δίδυμο της Σούπερ Λιγκ. Δείτε το θέμα του Gentikoule.

Θανάσης Παπάζογλου και Αλέξης Περογαμβράκης έφτασαν σε διψήφιο αριθμό τερμάτων μετά τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Κέρκυρα και δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί αποτελούν ένα πραγματικά, «φονικό» επιθετικό δίδυμο.

Μέχρι στιγμής, καμία άλλη ομάδα δεν έχει δύο ποδοσφαιριστές που να σκοράρουν με τέτοια συχνότητα στο φετινό πρωτάθλημα όπου οι περισσότερες εξαρτώνται από τα «κέφια» μεμονωμένων μονάδων όπως οι Τζιμπούρ, Αγκάνθο, Περόνε σε Ολυμπιακό, Άρη και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Παπάζογλου και Περογαμβράκης έχουν πετύχει από 5 γκολ ενώ το εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο με τον πρώτο είναι ότι έχει πετύχει 3 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο μιας και απουσίασε από ΟΑΚΑ και Ξάνθη. Με το Νίκο Αναστόπουλο σε 17 παιχνίδια είχε σκοράρει μόλις 3 φορές (η 1 με πέναλτι) ενώ με τον Γιάννη Πετράκη έχει ποσοστό 100% (3 γκολ / 3 συμ.).

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξη Περογαμβράκη που έχει προλάβει μέσα σε 50 ημέρες να πετύχει 5 γκολ ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο την ευκαιρία που του έδωσε ο Πετράκης όσο και την… μεγάλη υποστήριξη του Θανάση Παπάζογλου με το 4-4-2 να ταιριάζει απόλυτα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Σούπερ Λιγκ, καμία ομάδα από τις 16 δεν έχει – σε αποδοτικότητα – τέτοιο επιθετικό δίδυμο που να έχει προσφέρει τόσα πολλά γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook