11αδα με θέση – έκπληξη στον Μπούρμπο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ έπειτα από αρκετό καιρό παίζοντας στην θέση του δεξιού χαφ προκειμένου να βοηθάει στο μαρκάρισμα του Καμαρά.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Γιάννης Πετράκης “άνοιξε τα χαρτιά” του για το παιχνίδι της Τούμπας και φαίνεται πως πρωταρχικός στόχος είναι να κοπούν οι αναχαιτίσεις του Αφρικανού που κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.

Για αυτόν τον λόγο, ο τεχνικός του ΟΦΗ, πιστεύοντας ότι ο Χρήστος Μπούρμπος μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του αλλά και την δεδομένη ικανότητα που διαθέτει στον αμυντικό τομέα, τον προετοιμάζει για να αγωνιστεί ως δεξί χαφ στο 4-4-2.

Όπως επισημάναμε και το πρωί, ο Μονιάκης αναμένεται να μετατοπιστεί δεξιά μετά την επιστροφή Ιωαννίδη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ οι Κουρδάκης, Σαρ θα αποτελούν το κεντρικό δίδυμο.

Ο Λαμπρόπουλος θα μετατοπιστεί στον άξονα παίζοντας μαζί με τον Ματίας Βερόν ενώ στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις μιας και θα αγωνιστεί αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην επίθεση οι Παπάζογλου, Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook