Να φύγει αλώβητος από την Τούμπα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Aποστολή στην Θεσσαλονίκη: Mανώλης Σαρρής

Να φύγει αλώβητος από την Τούμπα θα επιδιώξει ο ΟΦΗ ο οποίος θέλει βαθμό ή βαθμούς στην σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Στον ΟΦΗ είναι προετοιμασμένοι για την σημερινή αναμέτρηση, γνωρίζοντας τα ατού του αντιπάλου αλλά και που πρέπει να χτυπήσουν ώστε η ομάδα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Σαρ, Μπανούσης, Περογαμβράκης, Ζαχαράκης, Μπούρμπος, Βιτώρος, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης, Κανούλας, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Κουρδάκης, Μακρής, Καπουράνης,  Ιωαννίδης και Βερόν.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζορμπάς, Χαριτωνίδης, ο τιμωρημένος Σόουζα και οι Ροβίθης, Βαλεριάνος, Γιαγκιόζης, Κολιακουδάκης, Συνάνης και Κυζιρίδης.

Όσο αφορά τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη η ενδεκάδα όπως έχει δείξει ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει “κλειδώσει” εδώ και μέρες.  Ο Μπούρμπος θα αγωνίζεται μπροστά από τον Μανώλη Μονιάκη που θα παίξει ως δεξί μπακ ενώ ο Ιωαννίδης θα αγωνιστεί αριστερά με τους Κουρδάκη, Σαρ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τονΑγριμάκη κάτω από τα δοκάρια.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν στον άξονα οι Βερόν, Λαμπρόπουλος και αριστερά ο Κουτσιανικούλης με τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη στην επίθεση.

Το Gentikoule και ο απεσταλμένος του Μανώλης Σαρρής θα βρίσκεται στην Τούμπα και θα σας μεταφέρουν από νωρίς το κλίμα και ότι άλλο συμβαίνει στην αναμέτρηση.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook