Η πλήρης αντίθεση του φετινού ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το… φαινόμενο του φετινού ΟΦΗ δεν υπάρχει πουθενά αλλού και ειδικά την φετινή σαιζόν: Η 4η καλύτερη επίδοση ΕΝΤΟΣ έδρας και η χειρότερη ΕΚΤΟΣ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο αποτυπώνεται πλήρως και στον βαθμολογικό πίνακα με τον ΟΦΗ να έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 26 βαθμούς εκ των οποίων οι 22 είναι στο Ηράκλειο και οι 4 εκτός πόλης.

Και επειδή χρειάζεται να ξεκινάμε από τα αρνητικά – ώστε να υπάρχει περιθώριο βελτίωσης – σημεία του φετινού ΟΦΗ, αυτά είναι οι επιδόσεις του εκτός «Γεντί Κουλέ».

Ο ΟΦΗ έχει πάρει 4 βαθμούς με μια νίκη (στα Χανιά) και μια ισοπαλία (στο «Κλεάνθης Βικελίδης»). Ο ΟΦΗ έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες – συνολικά 8 – (μαζί με τον Πλατανιά) ωστόσο οι Χανιώτες έχουν συγκεντρώσει 5 βαθμούς, έναν βαθμό παραπάνω δηλαδή.

Την ίδια ώρα η τελευταία Κέρκυρα έχει 6 ήττες εκτός έδρας αλλά και 4 βαθμούς ενώ 4 βαθμούς έχει κερδίσει ο Άρης αλλά με 5 ήττες σε 9 ματς.

Στην συνέχεια ακολουθεί η ΑΕΚ με 7 ήττες αλλά με 2 νίκες και 1 ισοπαλία (σύνολο 7 βαθμοί) ενώ η Βέροια σε 11 ματς μετράει μόλις 5 ήττες (5 ισοπαλίες και 1 νίκη ακόμα).

Οι παραπάνω αριθμοί έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εντός έδρας επίδοση του ΟΦΗ που είναι η 4η καλύτερη στην Σούπερ Λιγκ. Σε 10 παιχνίδια, ο ΟΦΗ μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες ενώ έχει χάσει μόλις 1 φορά (το 0-2 από τον Λεβαδειακό).

Πάνω από τον ΟΦΗ βρίσκονται μόνο οι Ολυμπιακός (9 νίκες / 1 ήττα), ΠΑΟΚ (7 νίκες / 2 ισοπαλίες / 1 ήττα) και ο Αστέρας Τρίπολης (8 νίκες 2 ισοπαλίες / 1 ήττα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook