Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον ΟΦΗ – κάταγμα στο μετατάρσιο ο Λαμπρόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η φετινή κακοδαιμονία που έχει χτυπήσει τον ΟΦΗ δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνουν στην ομάδα τα συνεχόμενα αυτογκόλ, ήρθε και ο τραυματισμός του Λαμπρόπουλου μετά από σύγκρουση με τον Τριτσώνη με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η γκαντεμιά που έχει χτυπήσει τον ΟΦΗ την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έχει προηγούμενο μιας και δεν φτάνουν μόνο ο τρόπος με τον οποίο δέχεται τα γκολ αλλά και οι ατυχίες που συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο τραυματισμός του Ανδρέα Λαμπρόπουλου που συγκρούστηκε με τον Τριτσώνη στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα ο 25χρονος μέσος να χτυπήσει στο χέρι. Ο “Λαμπρό” εξετάστηκε χθες από τον Γιώργο Στεφανουδάκη και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Και δεν έφτανε στον Λαμπρόπουλο μόνο ο τραυματισμός του στο χέρι αφού χθες του έγιναν 7 ράμματα (!) από την σύγκρουση του με τον Κάστελς με αποτέλεσμα να περάσει όλο το πρωί στο… χειρουργείο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook