“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα έγιναν πάνω στην ένταση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξηγήσεις ενώπιον του Πετράκη έδωσαν οι Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα και Μονιάκης για τις μεταξύ τους μικροεντάσεις που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσαν στον κόσμο που βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” κάποιες εντάσεις που σημειώθηκαν τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο όπου ήταν πρωταγωνιστές οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο παρατηρήθηκε ένα μικροεπεισόδιο ανάμεσα στον Χρήστο Μπούρμπο και τον Μοχάμεντ Σαρ και στο δεύτερο ανάμεσα στον Ντένις Σόουζα και τον Μανώλη Μονιάκη. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις τους φάνηκε να έχουν μια λεκτική διαμάχη και για αυτόν τον λόγο κλήθηκαν σήμερα από τον Γιάννη Πετράκη ώστε να δώσουν τις εξηγήσεις τους.

Μιλώντας με τον τεχνικό του ΟΦΗ, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές τόνισαν στον Γιάννη Πετράκη ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους και όλα έγιναν πάνω στην ένταση του αγώνα. “Κόουτς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Όλα έγιναν πάνω στην ένταση του αγώνα και στον δικό μας εκνευρισμό” είπαν με ένα στόμα οι τέσσερις ποδοσφαιριστές με τον τεχνικό του ΟΦΗ να το… θεωρεί λήξαν το θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook