Αποδεκατισμένος ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ – χρειάζεται να δείξει ψυχή και πάθος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναμενόταν, Λαμπρόπουλος και Μονιάκης έμειναν εκτός αποστολής με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχοντας να αντιμετωπίσει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και στο Ηράκλειο έμειναν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Μονιάκης και οι τιμωρημένοι Μπανούσης, Μπούρμπος. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαγκιόζης, Συνάνης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Η 20άδα αποτελείται από τους: Αγριμάκη, Γουναρίδη, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Ιωαννίδη, Βαλεριάνο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μακρή, Βιτώρο, Κυζιρίδη, Ζορμπά, Κολιακουδάκη, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Περογαμβράκη, Κανούλα, Ροβίθη και Καπουράνη.

Παρ’ όλα αυτά, η ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ επιβάλλει και υποχρεώνει όσους αγωνιστούν να το κάνουν με πάθος, ψυχή και διάθεση να τα δώσουν όλα για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε, αντίπαλος του ΟΦΗ είναι ένας Παναθηναϊκός που βρίσκεται εν μέσω σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων και σίγουρα δεν αποτελεί ομάδα – φόβητρο, ειδικά από την στιγμή που αρκετές ομάδες έχουν “περάσει” από το ΟΑΚΑ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook