Προφορικές συμφωνίες ΟΦΗ και παλιών παικτών για τις οφειλές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε προφορικές συμφωνίες με πρώην ποδοσφαιριστές που τους οφείλονται χρήματα ήρθε ο Μάνθος Πουλινάκης μετά από διαδοχικές συναντήσεις που είχε στην Αθήνα.

Από την στιγμή που επικυρώθηκε σήμερα εγκρίθηκε και από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ η δοσοποίηση των οφειλών, στον ΟΦΗ ξεκινούν «σαφάρι» συζητήσεων προκειμένου να κλείσουν οριστικά και αμετάκλητα οι οικονομικές πληγές.

Ήδη, τις ημέρες που προηγήθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ του Πουλινάκη και πρώην παικτών που τους οφείλονται τα χρήματα έγιναν σε καλό κλίμα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορικές συμφωνίες. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και υπολογίζεται ότι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν κλείσει όλες οι υποθέσεις που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ και η ομάδα θα μπει οριστικά στον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης.

Σύμφωνα με το «άνοιγμα» που υπάρχει υπολογίζεται ότι με τα ποσά που οφείλει ο ΟΦΗ οι μηνιαίες δόσεις με τους παίκτες θα είναι από 25 έως 36.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ που απαλλάσσει την ΠΑΕ από τον βραχνά των προσφυγών, των εκβιασμών των δικηγόρων και ουσιαστικά βάζει σε μια τάξη τα χρέη που πλέον, με συνετή διαχείριση των οικονομικών στα επόμενα δύο περίπου έτη, θα εξαλειφθούν εντελώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook