ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΦΗ, έχασε στο ΟΑΚΑ χωρίς αντίσταση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια φορά, ο ΟΦΗ φρόντισε να… «αναστήσει» τον αντίπαλο του που δεν είχε κερδίσει για 4 μήνες στην έδρα του και μια τραγική εμφάνιση ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με κάτω τα χέρια με 3-1.

Με άμυνα παιδική χαρά, ο ΟΦΗ ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο «μια από τα ίδια» και με μια τραγική εμφάνιση γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα με τα «καμπανάκια» να χτυπάνε σε μεγάλο βαθμό για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη.

Ειδικά, μετά το «διπλό» της Βέροιας στην Ξάνθη που μείωσε στους 3 βαθμούς είναι δεδομένο ότι αν ο ΟΦΗ δεν σοβαρευτεί θα αντιμετωπίσει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Και το χειρότερο είναι ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό είδαμε μια εμφάνιση άγευστη, άχρωμη και παίκτες δίχως πάθος παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ πήγε στην Αθήνα με σημαντικότατες απουσίες (Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μπούρμπος).

Όσο για το παιχνίδι, δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής μιας και ότι είδαμε από τον ΟΦΗ ήταν μόνο για 35 λεπτά. Μέχρι εκείνο το σημείο, άντεξε ο ΟΦΗ όταν και δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από τον Μαρίνο εκμεταλλευόμενος το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ ισοφάρισε με γκολ του Κουτσιανικούλη ωστόσο για ακόμα μια φορά ήταν… άξιος της μοίρας του μιας και δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από τον Τοτσέ όταν η μπάλα πέρασε μπροστά από 3 παίκτες δίχως να βρεθεί κάποιος να την σταματήσει!

Φοβισμένος στο δεύτερο ημίχρονο

Με το ρευστό 2-1, περίμενε κανένας ότι ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο θα έβγαινε μπροστά για να πιέσει για την ισοφάριση. Ωστόσο, δεν κατάφερε τίποτα και ήταν στην κυριολεξία ακίνδυνος σε απελπιστικό βαθμό.

Έχοντας παθητικό ρόλο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ δέχτηκε και το 3ο γκολ στο75’ (και πάλι) από τον Τοτσέ με πλασέ ενώ νωρίτερα ο Αγριμάκης είχε κρατήσει ζωντανή την ομάδα με τις αποκρούσεις του στα σουτ των Ζέκα, Μαυρία και Μαρίνου.

Πλέον, από εδώ και στο εξής απαιτείται ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ και άμεση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ μιας και η συνέχεια όχι μόνο εύκολη δεν είναι αλλά αν ο ΟΦΗ δεν ξυπνήσει μπορεί να είναι και ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook