“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Το μήνυμα του Μαχλά

Οι οργανωμένοι οπαδοί των Κρητικών εξέφρασαν ανοικτά τη δυσαρέσκεια τους τα ξημερώματα της Κυριακής για την τριάρα από τον ΠΑΟ και έθεσαν προ των ευθυνών τους τους παίκτες του ΟΦΗ και τον Γιάννη Πετράκη.
Χθες ο Νίκος Μοχλός (φωτό) με τρόπον τινά… εξισορροπιστική διάθεση προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα, αναρτώντας στη σελίδα του στο Facebook το εξής: «Πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας ότι δεν είμαστε κατι διαφορετικό απο εσάς! Μαζί στα καλά! Μαζί στα δύσκολα! Μαζί όμως… στα ακόμα καλύτερα που θα έρθουν για την ομάδα μας…
τα πράγματα δεν ήταν ποτε εύκολα για τον ΟΦΗ… όλοι μαζί όμως… μπορούμε πολλά!».
Τέλος, σε συμφωνία με 16 παίκτες ήρθε ο ΟΦΗ για τη δοοοποίηση των οφειλών των Κρητικών προς το πρόσωπο τους. Ητοι τους Κατσικογιάννη, Κιάοοο, Αγρίτη, Ψωμά, Μπερτίν, Σφακιανάκη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ρούοεφ, Καομερίδη και Πίτοο, όπως και τους Ουκάρ, Παπουλή, Καμπάνταη, Βεζυρίδη και Ξενοδόχοφ.

Sportday

Το μήνυμα του Μαχλά

Το μήνυμα του Μαχλά «θέλω και πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας ότι δεν είμαστε κάτι διαφορετικό απο εσάς! Μαζί στα καλά! Μαζί στα δύσκολα! Μαζί όμως… στα ακόμα καλύτερα που θα έρθουν για την ομάδα μας. Τα πράγματα δεν ήταν ποτε εύκολα για τον ΟΦΗ. όλοι μαζί όμως μπορούμε πολλά!». Με αυτό το μήνυμα -μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσηςο Νίκος Μαχλάς (ήταν σαν να) απάντησε στη φημολογία ότι κάτι τρέχει εσχάτως και παρακολουθεί από απόσταση κάποια γεγονότα στον ΟΦΗ.
Παράλληλα αποτελεί κι ένα ευρύτερο μήνυμα ενότητας. Σε μία προσπάθεια συσπείρωσης, ώστε να βγει η ομάδα από την κρίση.

ΦΩΣ

Δύσκολα να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μονιάκης

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες ετοιμότητας και παρουσίας του Μονιάκη στο ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός του ΟΦΗ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και I’ για τον λόγο αυτόν δεν αγωνίστηκε ούτε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟ, κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να δώσει το παρών στο ιδιαίτερα I δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Κάτι τέτοιο αναμένεται να ξεκαθαρσε ι την τελευταία στιγμή, υπό την προϋπόθεση πάντα ο παίκτης να μη νιώθει την παραμικρή ενόχληση, καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος της υποτροπής και της επιμήκυνσης της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Αντίθετα και ο Βερόν και ο Λαμπρόπουλος είναι έτοιμοι, ενώ στο κομμάτι που αφορά τις πειθαρχικές ποινές υπάρχει η απουσία Ι του Πάπάζογλου και η επιστροφή των Μπαύρμπου και Μπανούση.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Πετράκης στρέφει την προσπάθειά του σε δύο | κατευθύνσεις, αφενός μεν στην ανύψωση του ηθικού των παικτών, αφετέρου δε στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και πολύ περισσότεI ρο της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, τονίζοντας καθημερινά I την εμπιστοσύνη του ιδίου και της διοίκησης στις δυνατότητες της ομά’ δας, ενώ παράλληλα αναζητεί τις λύσεις εκείνες που θα επιτρέψουν ! στον ΟΦΗ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως αφέτη\ ρία τη βελτίωσή του στο αμυντικό κομμάτι. Άλλωστε εκεί εντοπίζεται και το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Ηρακλείου, που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 33 γκολ παθητικό, έχοντας καλύτερη επίδοση μόνο από τον Άρη που έχει δεχτεί 34.

Κατά τα άλλα, θέλοντας να προλάβουν περιπέτειες και μπλεξίματα που υπήρξαν την προηγούμενη χρονιά, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξεκινούν από τώρα τις προσπάθειες για τη συμπλήρωση του φακέλου της αδειοδότησης. Ο Μανώλης Βασιλάκης παρακολούθησε τη σχετική ενημέρωση από τον αρμόδιο διευθυντή Γιώργο Δημητρίου, ενώ σήμερα θα εκπροσωπήσει την ηρακλειώτικη ΠΑΕ στο σεμινάριο της ΕΠΟ για το «Financial Fair ΡΙay».
• Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε η δική για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουοάκη στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ηρακλείου. Θυμίζουμε ότι βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή είναι ένας 24χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Νεάπολης, ενώ υπάρχει κατηγορητήριο και για άλλα 21 άτομα.

Live Sport

Μπαράζ διακανονισμών με πρώην

Σημαντικέε συμφωνίε5 για το μέλλον ίου συλλόγου, σε οικονομικό επίπεδο, κατάφερε να συνάψει xdzs ο πρόεδροε του ΟΦΗ M0v9os Πουλινάκη5. Οι συμφωνίεΞ αφορούν την καταβολή σε δόσειε των οφειλομένων σε 16 πρώην ποδοσφαιριστέε ms ομάδα5 (Κατσικογιάννης. Κιάσσος, Ψωμάς. Μπερτίν, Μπουλούτ, Μπαρτζώκας, Κασμερίδης. Αγρίτης, Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Πίτσος, Καμπάνταης, Βεζυρίδης. Ουκάρ. Παπουλής και Ξενοδόχοφ), εξέλιξη που αποτελεί βαθιά ανάσα για την ΠΑΕ και θετική εξέλιξη cos npos μελλοντική αδειοδότηση.

Στα αγωνιστικά ζητήματα ο Ματίαε Βερόν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το χτύπημα [σκαριά) που δέχθηκε στο ματε με τον Παναθηναϊκό και προπονήθηκε χθε$ κανονικά, θέτονταβ ουσιαστικά εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτου, ο Μανόλη MovmKns εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσει orous προσαγωγού5 και συνέχισε τη θεραπεία του. Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσει ενδυνάμωση5 το πρωί, ενώ το απόγευμα το βάροε έπεσε σε τακτική και αντοχή. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα (16.30) στο ΒΑΚ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook