Να πάρει κάτι στον πρώτο τελικό…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον πρώτο από τους επτά τελικούς που έχει μπροστά του, ο ΟΦΗ καλείται κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

Επτά τελικοί απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος όπως τόνισε χθες με δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης και ο ΟΦΗ ανεξαρτήτως αντιπάλου καλείται να γεμίζει το σακούλι του όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μην μείνει με το άγχος της παραμονής μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι νίκες επί των Πανιωνίου και Κέρκυρας φαίνεται να έφερναν έναν “αέρα παραμονής” για τους “ασπρόμαυρους” ωστόσο οι ήττες με ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και κυρίως με Πλατανιά επανέφερε το άγχος στην Κρητική ομάδα.

Έτσι ο ΟΦΗ καλείται να παίρνει βαθμούς από εδώ και πέρα και η αρχή θα πρέπει να γίνει από αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό. Άπαντες γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι απέναντι στους “ερυθρόλευκους”, ωστόσο το πάθος των παικτών και η δυναμική παρουσία του κόσμου είναι δεδομένο πως μπορούν να δώσουν βαθμό ή βαθμούς στον ΟΦΗ στην προσπάθεια που γίνεται για να επιτευχθεί η παραμονή.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα στις 16:30 στο κεντρικό γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook