Kόσμος και παίκτες παίρνουν τον πρώτο “τελικό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

H θηλιά αρχίζει να σφίγγει γύρω από το λαιμό του ΟΦΗ κάτι που αντιλαμβάνονται πλήρως στην ομάδα και παρουσιάζονται πανέτοιμοι ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν όσοι επιλεγούν είναι έτοιμοι να καταθέσουν και την ψυχή τους ώστε να γίνει το πρώτο βήμα για την παραμονή.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: 

Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Κυζερίδης, Κανούλας, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης και  Κουρδάκης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μονιάκης, Χαριτωνίδης, ο τιμωρημένος Παπάζογλου και οι Βαλεριάνος, Χατζηκοσμάς, Γιαγκιόζης, Συνάνης, Κολιακουδάκης και Ροβίθης.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για το σημερινό παιχνίδι ο Αγριμάκης  θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα είναι ο Μπούρμπος, αριστερά ο Ιωαννίδης, και στα στόπερ οι Σαρ και Σόουζα .

Στην μεσαία γραμμής θα βρίσκονται οι Βερόν και Μακρής με τον Λαμπρόπουλο να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά. “Aίνιγμα” αποτελεί ο τέταρτος της παρέας με τους Μπανούση, Ζαχαράκη και Ζορμπά να διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Κουτσιανικούλης και Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook