Κάτω το κεφάλι και δουλειά για τους 6 τελικούς που ακολουθούν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ υπάρχει απογοήτευση για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον ζητείται προσήλωση και δουλειά ώστε η ομάδα να μην μπαίνει σε περιπέτειες.

Τα τέσσερα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει έχουν φέρει τον ΟΦΗ 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού χωρίς όμως να έχει γίνει το παιχνίδι Βέροια-Άρης, κάτι που σημαίνει πως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα η διαφορά αυτή μπορεί και να είναι ακόμα μικρότερη.

Στον ΟΦΗ υπάρχει απογοήτευση αλλά και οι παίκτες έχουν πεισμώσει ακούγοντας διάφορα σενάρια. Ήδη στην πιάτσα έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν τον ΟΦΗ να είναι στην προτελευταία θέση την επόμενη αγωνιστική κάτι που θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που ο Άρης νικήσει σήμερα την Βέροια και την επόμενη εβδομάδα η “βασίλισσα” του βορρά επικρατήσει του ΟΦΗ.

Αυτά τα σενάρια έχουν μπει στα αυτιά των παικτών του ΟΦΗ που θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους επικριτές τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με την Βέροια. Η Κρητική ομάδα μετά από 4 αγώνες χωρίς βαθμό είναι αναγκασμένη να φύγει με κάτι από την Ημαθία καθώς σε διαφορετική περίπτωση η θηλιά σφίγγει γύρω από τον λαιμό του ΟΦΗ.

Μέσα σε όλα τα αρνητικά ο Γιάννης Πετράκης έχει τα προβλήματα τραυματισμών και να αγωνιά για το αν θα έχει στην διάθεση του για το επόμενο παιχνίδι τους Μονιάκη και Μακρή. Τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά για τον πρώτο, ο οποίος πάντως θα δοκιμάσει-ίσως ακόμα και σήμερα- να βγάλει ένα μέρος του προγράμματος ενώ η κατάσταση του Μακρή θα εκτιμηθεί σήμερα. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Παπάζογλου, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook