Συνάντηση και… meeting των παικτών: “Εμείς βάλαμε την ομάδα σε δύσκολη θέση, εμείς θα την βγάλουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού αλλά και πλήρους επίγνωσης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν και συζήτησαν μόνοι τους πριν την έναρξη της προπόνησης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία των παλιότερων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών που ήταν και εκείνοι που πήραν τον λόγο σε αυτήν την ιδιότυπη κουβέντα στα αποδυτήρια του ΒΑΚ.

Πλέον, οι ίδιοι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαμένους βαθμούς ειδικά από την στιγμή που ο ΟΦΗ μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με καταρρακωμένο το ηθικό από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Οι Μπούρμπος, Σαρ, Σόουζα και Βερόν ήταν εκείνοι που μίλησαν την περισσότερη ώρα σε μια προσπάθεια αφύπνησης όλων των ποδοσφαιριστών.

“Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με το ίδιο πρόσωπο. Πλέον, από εδώ και στο εξής πρέπει να δίνουμε το 150% και να πεθαίνουμε μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι ίδιοι φέραμε την ομάδα σε αυτήν την θέση και εμείς πρέπει να την βγάλουμε. Πρέπει να παραμείνουμε μια οικογένεια μέχρι το τέλος και όλη η χρονιά είναι τα δύο παιχνίδια που έρχονται” είπαν χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια του ΒΑΚ όπου αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν κανένας άλλος παρά μόνο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook