«Απαιτούμε την αποκατάσταση της αδικίας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε από την συνάντηση των Γιάννη Κουράκη, Μανώλη Φωτάκη και Πέτρου Καϊμακάμη με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή να δίνει αόριστες απαντήσεις.

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ μίλησε σε πολύ έντονο ύφος προς τον Παναγιώτη Μπιτσαξή δίχως όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί σε καμία περίπτωση ο Μπιτσαξής δεν έδωσε σαφείς κατευθύνσεις για το πως θα κινηθεί η Πολιτεία ώστε να παρέμβει και να ζητήσει την απονομή δικαιοσύνης.

Ο ΓΓΑ είδε τον δήμαρχο Ηρακλείου να μιλάει εξοργισμένος για τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπιστεί ο ΟΦΗ τόσο από την ΕΠΟ όσο και από ένα ολόκληρο σύστημα που κυβερνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, ο Παναγιώτης Μπιτσαξής δεν έδωσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ καμία σαφή απάντηση για το πως θα δικαιωθεί η Κρητική ομάδα και όπως είναι φυσιολογικό, στις τάξεις του ΟΦΗ δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον ΓΓΑ. «Απαιτούμε την αποκατάσταση της αδικίας» είπε χαρακτηριστικά στον Μπιτσαξή ο Γιάννης Κουράκης που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στον ΓΓΑ ζητώντας την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας.

“Δεν θα σας πειράξει κανένας”
Το μόνο θετικό που βγήκε από την σημερινή συνάντηση με τον Μπιτσαξή ήταν η δέσμευση του τελευταίου ότι δεν πρόκειται η ΕΠΟ να προχωρήσει σε επιβολή κυρώσεων προς τον ΟΦΗ λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. “Δεν πρόκειται να πειράξει κανένας τον ΟΦΗ” ήταν τα λόγια του απευθυνόμενος στους Γιάννη Κουράκη, Μανώλη Φωτάκη και Πέτρο Καϊμακάμη.

Επίσης ο Παναγιώτης Μπιτσαξής τόνισε ότι θα ζητήσει να εξεταστούν από την ΟΥΕΦΑ οι φάκελοι όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ και της Football League. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και επί της ουσίας, αυτή η δέσμευση του Παναγιώτη Μπιτσαξή ήταν παντελώς άκαιρη και άκυρη.

Για ακόμα μια φορά, ο Μπιτσαξής ρώτησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ και συγκεκριμένα τον Πέτρο Καϊμακάμη αν ο φάκελος της Κρητικής ομάδας είναι πλήρης με τον τελευταίο να του απαντάει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι. Όπως είπαμε όμως και παραπάνω, δυστυχώς ο εκπρόσωπος της Πολιτείας δεν έδωσε καμία απάντηση που να ικανοποιεί τους εκπροσώπους του ΟΦΗ.

Ζητήθηκε η σύγκληση της ΕΕΑ
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ζήτησαν την άμεση σύγκληση της ΕΕΑ προκειμένου να εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή να εμφανίζεται επιφυλακτικός στο αίτημα αυτό δίχως να δώσει οριστική απάντηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook