“Ντού” οπαδών στην προπόνηση: “Η υπομονή μας τελείωσε, σώστε την ομάδα”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με την Βέροια, περίπου 20 οπαδοί του ΟΦΗ επισκέφτηκαν την προπόνηση, την διέκοψαν και ζήτησαν από τους παίκτες να σώσουν την ομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, περίπου 20 οπαδοί του ΟΦΗ – αντιπρόσωποι των συνδέσμων – επισκέφτηκαν το “Βαρδινογιάννειο” το απόγευμα της Παρασκευής όπου διέκοψαν την προπόνηση για λίγα λεπτά.

Με άγριες διαθέσεις, μίλησαν στους παίκτες και τους ζήτησαν να μην επαναληφθούν παρόμοιες εμφανίσεις με αυτές των προηγούμενων παιχνιδιών και να κάνουν ότι μπορούν ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. “Η υπομονή μας τελείωσε και μην μας αναγκασετε να βρεθούμε απέναντι σας. Κάντε ότι μπορείτε να σώσετε την ομάδα, ο κόσμος σας στηρίζει και εσείς αδιαφορείτε” ήταν τα λόγια των οπαδών μέσα σε έντονο ύφος και έπειτα από λίγα λεπτά αποχώρησαν από το ΒΑΚ.

Πετράκης και ποδοσφαιριστές δεν… μίλησαν και μόλις οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν συνέχισαν κανονικά την προπόνηση. Όπως γίνεται φυσιολογικό, η επίσκεψη των οπαδών έγινε σε ένα χρονικό σημείο όπου υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τις τελευταίες εμφανίσεις ενώ πλέον και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν τον ΟΦΗ από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook