Βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί “Χ”ρυσάφι στην Βέροια για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αλλά ακόμη και τίποτα ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με την Βέροια και μετά απο 4 αγωνιστικές επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 4΄ με τον Ολαιτάν να μπορεί να εκμεταλλευτεί την παράλληλη μπαλια καθώς δεν έβαλε  σωστά το πόδι του και ο Μπανούσης πρόλαβε και έδιωξε. Δέκα λεπτά αργότερα η Βέροια απείλησε ξανά με το σουτ του Γεωργιάδη να περνάει άουτ.

Μετά από το πρώτο καλό εικοσάλεπτο της Βέροιας ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 24΄ είχε πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Βερόν, ο Σαρ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ.

Η Βέροια σε ένα καλό τρίλεπτο που είχε στο διάστημα 35-38 είχε τρεις καλές στιγμές. Στο 35΄ ο  Καλτσάς έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Γκιγιέρμο Λοπεζ δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ ,με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει.

Στο 36΄ Καλτσάς και Λόπεζ συνεργάστηκαν ξανά με το σουτ του τελευταίου να περνάει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα μετά  την εκτέλεση κόρνερ από τον Καλτσά, ο Ορέστες έπιασε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα από την εστία του Γουναρίδη.

Στο 45΄ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Παπάζογλου έστρωσε σε καινή εστία στον Μπανούση, ο τελευταίος όμως σημάδεψε τον Μπάρμπα!

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ κοίταξε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν κάτι που κατάφερε με σχετική άνεση καθώς η Βέροια δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία πλην αυτής του 90΄.

Στο 46΄ το σουτ του Παπάζογλου πέρασε άουτ. Στο 56΄ Ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν Λαμπρόπουλος και Περογαμβράκης δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Τζόναθαν.

Η Βέροια σε μία υποψία ευκαιρίας της στο δεύτερο μέρος είδε τον Γουναρίδη στο 64 να μπλοκάρει την κεφαλιά του Καλογέρη.

Ακολούθησε ένα εικοσιπεντάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο όμως από το 90 και μετά οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Στο 90΄ ο Σαρ αδράνησε, ο Ολαϊτάν καιροφυλακτούσε,  έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 92΄ η Βέροια είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Γουναρίδη με εκπληκτική επέμβαση να κρατάει το μηδέν στην εστία του, στην εξέλιξη της φάσης ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Παπάζογλου έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Τζόναθαν.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80’ Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68’ Μοκάκε), Κόστλι.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62’ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77’ Ζαχαράκης), Βιτώρος (81’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook