Η περίεργη χρονιά των γκολκίπερ του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αγριμάκης και Γουναρίδης έχουν βρεθεί την φετινή χρονιά στο επίκεντρο ακούγοντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια για την απόδοση τους. Το θέμα είναι ότι και οι δύο δείχνουν πως αποτελούν δύο σημαντικές ελπίδες για το μέλλον του ΟΦΗ.

Μέχρι και το παιχνίδι με την Βέροια, οι δύο τερματοφύλακες του ΟΦΗ είχαν… χωρίσει στα δύο το πρωτάθλημα. Ο μεν Γουναρίδης είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο, ο δε Αγριμάκης διατηρούσε την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής του κόσμου λόγω των λαθών που έχουν κάνει στο πρωτάθλημα. Όμως, το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Είναι δίκαιο να υπάρχουν (τεράστιες) απαιτήσεις από δύο παιδιά που μπήκαν αμέσως στα βαθιά;

Τόσο ο Γουναρίδης, όσο και ο Αγριμάκης έχουν κάνει φοβερές εμφανίσεις και έχουν δείξει ότι διαθέτουν μεγάλα και πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Από την άλλη, πάλι, με τα λάθη τους έχουν στερήσει βαθμούς από τον ΟΦΗ.

Ίσως, η πιο δίκαιη εξέλιξη για εκείνους θα ήταν η παρουσία ενός ακόμα τερματοφύλακα – έμπειρου και με παραστάσεις – που θα τους βοηθούσε περισσότερο ώστε να κερδίσουν αρκετά σε μια ολόκληρη χρονιά.

Ο Γουναρίδης μπήκε χθες στο παιχνίδι, μετά από 10 αγωνιστικές, και με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ. Ειδικά η φάση του 90’, αποδεικνύει και τα μεγάλα προσόντα του που τα έχουμε δει σε αρκετά ματς όπως με τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ κ.α.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για την χρονιά των γκολκίπερ του ΟΦΗ! Δύο αμούστακα παιδιά – στην κυριολεξία – μπήκαν αμέσως στα βαθιά και κολύμπησαν, έστω και με βοήθειες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook